2 Ağustos 2008 Cumartesi

McLaren pilotu Lewis Hamilton Bu sene sadece yarışları düşünüyoruz

McLaren pilotu Lewis Hamilton, geçtiğimiz yıl takım içinde sezonun en gerilimli haftasını geçirdiği 2007 Macaristan GP'den bir yıl sonra takım içindeki uyumdan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Geçtiğimzi yıl Alonso, Hungaroring'de takım patronu Ron Dennis'i, casusluk skandalına ilişkin elindeki materyalleri FIA'ya vermekle tehdit etmiş, sıralamalarda yaşanan olaydan dolayı ise
Hamilton ile Alonso arasındaki ilişki de kopma noktasına gelmişti.

O dönemde McLaren içindeki atmosferin daha iyi olamayacağını ifade eden Hamilton, "Şimdi çok daha yumuşak bir sezon geçiriyoruz. Ortam çok daha rahat. Hoş bir atmofser var. Olaylar, olması gerektiği şekilde" dedi.

Takım olarak her yarışa ayrı ayrı odaklandıklarını ve dikkatlerini dağıtan bir olayın olmadığını kaydeden Hamilton, "O yüzden bu yıl çok daha iyi bir pozisyondayız. Bu her takımın arzu ettiği bir durum. Sadece yarışmak için buradayız, bu önemli" diye konuştu.

Takımda geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bir stres olmadığını tam tersine aracı geliştirmek için heyecanlı bir çalışma ortamı bulunduğunu vurgulayan Hamilton, "Fakat Ferrari hala harika bir araca ve iki hızlı pilota sahip. O yüzden mücadelenin çok çok sert geçeceğinden hiç şüphem yok" dedi.

0 yorum:

page counter