24 Nisan 2008 Perşembe

Rosberg: "Alonso orta grubun en yavaşı"

Williams pilotu Nico Rosberg, Fernando Alonso'nun İspanya Grand Prix'sinde en iyi ihtimalle son iki puan yeri için mücadele edebileceğini söyledi.

Renault'nun teknik şefi Bob Bell'in, İspanya Grand Prix'si ile çıkışa geçecekleri iddiası, rakip takımlar tarafından gerçekçi bulunmadı.

Williams pilotu Nico Rosberg, hafta sonunda kendi evinde piste çıkacak olan iki kez dünya şampiyonu İspanyol Fernando Alonso'nun en iyi ihtimalle son iki puan yeri için mücadele edebileceğini söyledi.

İlk üç sıradaki Ferrari, McLaren ve BMW'nin yerlerini garanti olarak gören Rosberg, "Alonso belki de orta gruptaki araçlar içinde en yavaşına sahip dedi.

Rosberg, kendi takımı Williams dahil olmak üzere orta sıralarda yer alan tüm takımların Renault'nun önünde olduğuna inandığını ifade etti.

Vodafone McLaren'in test pilotu Pedro de la Rosa da, Renault R28'de yapılan iyileştirmelerin, Alonso'yu İspanya Grand Prix'sinde podyuma taşıyacağına ihtimal vermiyor:

Madrid'de bir sponsıor organizasyonuna katılan 37 yaşındaki İspanyol sürücü, "aracı geliştirdikleri görülüyor, ancak bunun önlerindeki takımlarla mücadele edecek seviyede olduğunu sanmıyorum" dedi.

De la Rosa da Rosberg gibi Ferrari, McLaren ve BMW'nin Katalunya pistinde başka takımlara geçilmesini imkansız görüyor.

0 yorum:

page counter