22 Nisan 2008 Salı

Super Aguri Barcelona yoluna çıktı

F1 İspanya Grand Prix'sine katılması tehlikede olan Super Aguri, hafta sonundaki yarış için araçlarını yola çıkardığını açıkladı.

Ekonomik kriz yaşayan Super Aguri, Pazar günü koşulacak İspanya Grand Prix'si için araçlarını Barcelona'ya doğru yola çıkardığını duyurdu.

Yarışta yer alacaklarına inandığını belirten takımın ortaklarından Fumio Akita, "araçlarımız İspanya yolunda. Bana gelen son bilgi bu yönde" dedi.

Super Aguri'ye talip olan Magma Group'un geçtiğimiz hafta teklifini geri çekmesiyle zor durumda kalan Japon takımının Formula 1'deki geleceği tehlikede.

Motor sağlayıcısı Honda'dan da beklediği desteği alamayan Super Aguri sezon öncesi testlerin neredeyse tamamını kaçırdı, geçtiğimiz hafta Barcelona testinde de yer almadı.

Formula 1'de 11 takım içinde en küçük bütçeye sahip olan Super Aguri geçtiğimiz sezon markalarda dokuzuncu olmasına rağmen bu sezon ilk üç yarıştan puan çıkaramadı.

Formula 1 İspanya Grand Prix'si sıralama turları Cumartesi saat 15:00'dan, yarış Pazar 15:00'dan itibaren CNN TÜRK'ten canlı yayınlanacak.

0 yorum:

page counter