30 Eylül 2008 Salı

Bob Bell Fernando Alonso'yu ikna edebilmek için herşeyi yaptığını ifade etti.

Renault, yaklaşık iki yıllık zafer hasretini, güvenlik aracı periyodlarının avantajını kullanan Alonso'nun Singapur'da podyumun tepesine çıkmasıyla gidermişti.

Bununla birlikte BMW Sauber ve Honda'nın istediği Alonso yarıştan sonra yaptığı açıklamada, Singapur GP zaferinin geleceğine ilişkin kararını etkilemeyeceğini belirtmişti.

Bell ise, Renault'nun Alonso'nun şüphelerini gidermek için herşeyi yaptığını belirterek, "Alonso'ya, sadece takımın yeniden gelişme yolunda olduğunu göstermek için pistte elimizden geldiğince çalışmadık, aynı zamanda fabrikadaki imkanlarımızla, yaptıklarımızla nasıl organize olduğumuzu ve kazanmak için bu takımın ne kadar ciddi olduğunu gösterdik" dedi.

Bell, "Umarım bizimle kalmaya ikna olması için yeterince şey yaptık, yaptığımızı düşünyüorum. Fakat bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Takımın bu yıl R28'deki gelişiminin, 2009'da ön sıralarda mücadeleye dönme yolunda olduğunun kanıtı olduğunu söyleyen Bell, Melbourne'de en hızlı takım ile aralarında farkın 1 saniye olduğunu, şu an ise bunu 0.4 saniyeye kadar indirdiklerini söyledi.

Bell, "Dolayısıyla çok güzel bir ilerleme kaydettik. Ve hala süreyi kısaltmaya çalışıyoruz. Şampiyonayı dördüncü olarak bitirmek zorundayız. BMW'lerin arasına girip podyum için mücadele etmemiz gerekiyor" dedi.

0 yorum:

page counter