30 Eylül 2008 Salı

McLaren takım patronu Ron Dennis, Lewis Hamilton'ın Belçika Grand Prix'de aldığı cezaya itiraz ettikleri için pişman olmadıklarını belirtti.

Geri çevrilen başvuru için harcanan enerji, zaman ve maliyete rağmen Dennis, McLaren'ın konunun takipçisi olmakla doğru olanı yaptığını kaydetti.

Dennis, "Geri dönüp tüm bu sürece bakacak olursak, öncelikle tümüyle profesyonel olmaya çalıştık. İtiraz etmemek gibi bir seçenek hiçbir zaman sözkonusu olmadı" dedi.

Dennis, "Sezon sonunda kaybettiğimiz bu puanlardan dolayı şampiyonayı kazanamamış olsak, o zaman geri dönüp niye itiraz etmedik derdik. O yüzden itirazımızı yapmak zorundaydık" şeklinde konuştu.

McLaren'ın meseleyi büyüterek zaman kaybetmeyeceğini de söyleyen Dennis, "Artık bu konuyu gündeme getirerek harcanacak zamanımız yok. Bizim yaklaşımımız geleceğe daha fazla odaklanmak ve daha ileri gitmek" dedi.

Mercedes-Benz Motor Sporları Direktörü Norbert Haug da, McLaren'ın itiraz başvurusuna destek vererek, kaybedilen puanların şampiyona sonunda çok önemli rol oynamamasını umduğunu vurguladı.

0 yorum:

page counter