26 Temmuz 2008 Cumartesi

Şampiyonluk yolunda hiçbir fırsatı kaçırmayacağız

Ferrari'de Jerez testlerinin son günü kokpite geçen Felipe Massa, Budapeşte ve Valencia'daki yarışlara yönelik yeni çözümler geliştirerek, farklı araç ayarları üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Hockenheim'da hız açısından büyük hayal kırıklığı yaşayan İtalyan ekibi dün Brezilyalı pilotla 4 günlük test programını planlandığı gibi tamamladı.

Massa, İspanya'nın Jerez pistinden ayrılmadan önce yaptığı açıklamada, "Son günün oldukça iyi geçmesinden memnunum. Önümüzdeki iki yarış için ilginç olacak bazı değişiklikler yaptık" dedi.

Aracın hız performansı konusunda araç ayarları üzerinde kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdiklerini kaydeden Massa, "Son test sürüşlerinde bol miktarda veri topladık, bunlar Macaristan'a mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmamızda bize yardımcı olacak. Şampiyonluk mücadelesi hala çok açık, şampiyonluk hedefimizi gerçekleştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmayacağız" şeklinde konuştu.

İtalyan ekibi, Macaristan Grand Prix de kullanılacak aracın son testleri için 29 Temmuz'da Fioaro'da Luca Badoer'le sürüşler yapacak.

0 yorum:

page counter