1 Temmuz 2008 Salı

Felipe Massa Yarışmaya Yaklaşımını Değiştirmiyor

Felipe Massa, bu hafta sonu yapılacak olan Britanya GP'ye şampiyona lideri olarak girmesine rağmen yarışmaya olan yaklaşımının değişmeyeceğini söyledi.

Brezilyalı pilotun Fransa'da zafere ulaşması, kendisine şampiyona liderliğine giden yolu hazırladı ve seneye kötü başlangıcının ardından şampiyonluğun güçlü adaylarından oldu.

Ama şampiyona liderliğinde yer almasını hoş karşılamasına rağmen Massa, bu durumun yarışlar için herhangi bir şeyi değiştirmeyeceğini ifade etti.

Massa: "Şampiyonada lider olmak ve ismini tablonun en üstünde görmek güzel. Ama dürüst olmak gerekirse şu anda pek bir şey ifade etmiyor ve diğer şeyler üzerine konsantre olmam gerekiyor."

"Gidilecek daha çok uzun bir yol var ve lider olmak benim için hiç bir şeyi değiştirmez. İşime konsantre olmayı, testlere ve gelecek her yarışa bakmayı tercih ederim. Sadece bütün yarışların ardından hrşeyi doğru yapıp yapmadığımızı göeceğiz"

"Şüphesiz birinci olarak gelecek yarışa gitmek, seriye liderlik yapmak ve son yarışı kazanmak güzel. Size bir coşku veriyor ama bu, tekrar antenmana başlayana kadar sürüyor."

Massa, geçen hafta Silverstone'de F2008 ile ilgili denenen güncellemelerden cesaret aldığını ifade etti ama İngiltere'deki yarış öncesi en büyük endişesinin sağlığına geri kavuşmak olduğunu söyledi.

Mass: "Dürüst olmak gerekirse şimdi biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Magny-Cours'daki boyun ağrılarımı ve soğuk algınlığı ile iki gün teste çıkmamı hatırlarsınız, şimdi tamamiyle yorgunum"

"Rahatlayıp gelecek yarışa konsantre olmam gerekiyor. Bazı işlemlerin ardından boynum iyi durumda ama şimdi bu gribe yakalandım. Ama (yarışa kada) iyi olacağımdan eminim."

0 yorum:

page counter