30 Temmuz 2008 Çarşamba

Ferrari:Takımlar söz sahibi olacak

Şu anda Formula1'de mücadele eden 10 takım adına bir açıklama yapan son şampiyon Ferrari; Bernie Ecclestone ve Donald McKenzie'yle reklam haklarında ve FIA'nın yönetimi bazında söz sahibi olacak bir birlik kurma yolunda görüştüklerini açıkladı.

Şu anda Formula1'de mücadele eden 10 takım tarafından sözcü olarak belirlenen son şampiyon Ferrari; Bernie Ecclestone ve Donald McKenzie'yle reklam haklarında ve FIA'nın yönetimi bazında söz sahibi olacak bir birlik kurma yolunda görüştüklerini açıkladı.

"Formula1'deki yeni kuralların belirlenmesinde ve FIA yönetiminde söz sahibi bir takımlar birliği kuracağız. Bernie Ecclestone ve Donald McKenzie'yle bu konudaki görüşmeler çok olumlu geçti."

Ferrari patronu Luca di Montezemolo, McLaren patronu Ron Dennis ve yönetici Martin Whitmarsh F1'in geleceğiyle ilgili fikir alışverişi yapmak üzere buluşmaya karar verdiler.

Renault'nun patronu Flavio Briatore de sporun geleceği açısından takımların daha fazla söz sahibi olabileceği bir oluşuma gidilmesi gerektiğini dile getirmişti.

0 yorum:

page counter