22 Aralık 2007 Cumartesi

Ferrari Başkanı Luca Di Montezemolo'dan fotokopi dükkanı çalışanına jest

Ferrari Başkanı Luca Di Montezemolo'dan kendilerine yardımcı olan fotokopi dükkanı çalışanına jest.
Montezemolo, kendilerine Mclaren ile ilgili casusluk davasında büyük yardımcı olan fotokopi dükkanı çalışanını İtalya'ya teşekkür için davet etti.
Montezemolo "Eğer o fotokopici olmasaydı olay hakkında hiç bilgimiz olmayacaktı. Bu yüzden onu Mugello pistine davet ettik ve fabrikaya da davet edeceğiz." dedi.
Mclaren'in Woking merkezi yakınlarındaki bir fotokopi merkezi çalışanı Ferrari'yi kendilerine ait 780 sayfalık teknik belgeler hakkında uyarmıştı.
Yapılan araştırmalar sonucunda Ferrari'ye ait belgeler Mclaren Mercedes Baş Tasarımcısı Mike Coughlan'ın evinde çıkmış ve mahkeme sonucunda Mclaren takımı 100 milyon dolar para cezasına çarptırılmış ve markalar puanını kaybetmişti.
Montezemolo ayrıca Mclaren'in olaylar ile ilgili geçtiğimiz günlerde özür bildirisi yayınlamasının ardından Mclaren patronu Ron Dennis ile iletişime geçmediklerini söyledi.
Montezemolo "Unutulması gereken çirkin bir sayfaydı. Mclaren'in göndermiş olduğu son mektup birisinin yalan söylediğinin göstergesi. Dennis benimle iletişime geçti mi? Hayır, ancak Todt ile arkadaş. Belki onunla iletişim kurmuştur..." dedi.

0 yorum:

page counter