10 Aralık 2007 Pazartesi

Schumacher'den kardeşine 'emekli ol' öğüdü

Formula 1'in efsane emekli pilotu Michael Schumacher, Toyota pilotu olan kardeşi Ralf Schumacher'e, ''rekabet edemeyen'' bir otomobille yarışlara girmektense emekli olmasını tavsiye etti.

"Auto Motor und Sport" dergisinin haberine göre, geçen yıl Formula 1'den "en başarılı pilot" olarak emekli olan ağabey Schumacher, kardeşinin Hindistan'daki başarısız test sürüşü sonrasında pistleri bırakabileceğini açıklaması üzerine, Ralf'a destek çıktı.

Ralf'ın planlarını bilmediğini, ancak bu seçenekle iyi sonuçlar almanın zor olduğunu ifade eden Michael Schumacher, "rekabet edemeyen" bir otomobille yarışlara girmektense, kardeşi Ralf'ın emekli olmasının yerinde olacağını kaydetti.

Ralf Schumacher ne demişti?

Force India'da çıktığı test sürüşünde hayal kırıklığı yaratan Ralf Schumacher, 7 Aralık'ta yaptığı açıklamada, büyük olasılıkla son kez Formula 1 aracı kullandığını söyledi.

Schumacher, www.autosport.com sitesine yaptığı açıklamada, Formula 1'de hala hedefleri olduğunu ve bunlara Force India'da ulaşacağını sanmadığını belirtti.

Toyota ile yollarını ayırdıktan sonra yeni takım arayışında olan 32 yaşındaki Alman pilot, İspanya'daki testlerden sonra Sport Bild'e yaptığı açıklamada ise, "büyük olasılıkla bugün son kez Formula 1 aracı kullandım" dedi.

0 yorum:

page counter