11 Mayıs 2008 Pazar

BMW Motor Sporları Direktörü Mario Theissen, İstanbul'da Ferrari ve McLaren'ın hızına yetişemediklerini ancak sonuçtan çok mutlu olduğunu belirtti.

Robert Kubica, yarışı Felipe Massa'nın 20 saniye gerisinde, dördüncü sırada tamamlarken, Nick Heidfeld yarışa arka sıralardan başlamasına rağmen mücadeleyi beşinci sırada bitirmeyi başardı.

Theissen, "Yarışa beşinci ve dokuzuncu sıradan başlayarak gelen bu sonuçtan dolayı çok mutluyum. Her iki pilot da startta pozisyon kazandı" dedi.

Theissen, "Kimi Raikkonen ilk pit stopta Robert'i solladı, zaten bunu bekliyorduk. Diğer taraftan Nick ilk pit stopunda iki sıra kazandı. 9 puan oldukça iyi" diye konuştu.

Teknik Direktör Willy Rampf da, sonuçtan memnun olduğunu belirterek, aldıkları 9 puanın, yarışın başında beklediklerinden daha iyi yüksek olduğunu söyledi.

Rampf, "Dokuz önemli puan kaydettik. Bu 5. ve 9. sıralardan başladığımızda umduğumuzdan daha iyi. O yüzden mutluyum. Her iki pilot da problemsiz ve hatasız bir yarış çıkardı. Şimdi Monako'yu bekliyoruz" dedi.

0 yorum:

page counter