15 Mayıs 2008 Perşembe

Felipe Massa Rekabetçi Olduğum Sürece Yarışacağım

ürkiye Gp galibi Felipe Massa, geçtiğimiz Türkiye yarışında Rubens Barrichello'nun kırdığı en fazla start alma rekorunu önemsemediğini, sürekli rekabetçi olmak istediğini söyledi.

Massa "İstanbul pistinde özel bir organizasyon vardı ve bu resepsiyonda 257 yarış ile Ricardo Patrese'nin en çok yarışa katılma rekorunu kıran Rubens Barrichello'nun başarısı kutlandı. "

"Bu rekoru kırmak istiyor muyum? Bu büyük bir mücadele gerektiriyor. Yarışları sevdiğim doğru ve 27 ya da 37 olmuşum önemli değil, böyle olduğu sürece yarışlara devam edeceğim. "

"Sürücü olarak rekabetçi olduğum sürece yarışacağım. Eğer olmazsam bırakacağım çünkü burada sadece Formula 1'de yarışmak için bulunmuyorum. Kazanmak istiyorum."

"Fiziksel olarak zinde olduğum, rekabetçi olduğum ve takımımın bana fırsat verdiği sürece yarışacağım. Ancak şüphelerim olursa bırakacağım ancak açıkçası bu rekoru egale edecek kadar yarışacağımı düşünmüyorum."

"Ve bu günlerde F1'de bir çok genç sürücü var ve son bir kaç sezon içerisinde yarışmaya başlayan bu gençler çok yaşlanmadan bu rekoru kolayca kırabilirler." dedi.

0 yorum:

page counter